Kuin veli.

Runoilija Terälehti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen, suklaan makuisia runoja.
 

Olen pyytänyt monta kertaa anteeksi
mut mä en halua luovuttaa.
Ollaan nuoria mut
virheistä oppii aina lisää.
Yhtäkkiä ollaan vanhoja kuin
puut jotka on nähneet ja
kuulleet maailmaa.
Tartu käteeni,
pyydän,
vien sinut kauniiseen paikkaan.
Siellä kysyisin: Saisinko pahat tekoni ja sanani anteeksi?
Nyt tiedän kuitenkin että kaikki järjestyy kunhan
pyydän taivaalta apua.
Haluan sinun tietävän että
olet minulle kuin veli.
Ehkä enemmänkin.
Välitän sinusta.

Selite: 
Tein tämän eilen ''veljelleni'', koska hän todella välittää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä muodostuu muitakin siteitä kuin verisiteitä, ja veli on merkityksenä hyvä kuvaamaan niitä yhteyksiä. Oikein hyvä ja tunnerikas runo :).

Hieno ja koskettava runo. :)

Kaunis, tykkäsin tästä. Rivitykseen vois parantaa, mut itse asiassa tää on ensimmäinen runo jonka luen näin ja se silti jollain taval toimii... Mielenkiintosta. :D
Mutta kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot