Epätoivoista.

Runoilija Terälehti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen, suklaan makuisia runoja.
 

Mä haluun sua mut mä halua en
Mun tekis mieli lähteä jo mut lähe en,
Katsot mun epätoivoisiin silmiin keskittyen,
Mä rakastan sua, mut vihaan taas,
Kun sä lähet oon ihan maas.

Mulla kurja olo on kun et oo lähelläin,
Mulla hyvä olo on kun oot hetken lähelläin vaik haluun jo pois.

Unelmoin meistä, todellisuus saa mut uskomaan,
ettei meistä tulis tarinaa kaunistakaan,
mitä joskus pienenä satuja kuulemaan,
ei pidä sadut paikkaansa.

Totuus on tarua kurjempaa ja kauniimpaa.

Selite: 
Kirjottelua pienessä hiprakassa, kertoen rakkaasta ihmisestä jonka haluisi saada mut ei voi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah, haavemaassa on niin ihana elää..
Upeeta tekstiä, tosin se olis ehkä kivempi viel ennemmän rivitettynä, mut kyl se sujuu näinkin! :D
Mulla pn vaan pakkomielle rivitykseen x3

 

Käyttäjän kaikki runot