Herätä minut.

Runoilija Terälehti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen, suklaan makuisia runoja.
 

Puhelin kädessäni yritän kirjoittaa viestiä, kaunista sinulle.
En saa sanoja kirjoitettua. Olen eksynyt. Sinä jätit minut.
Jätit suremaan.

Et varmaan tahallasi mutta sanasi satuttaa
joka hetki kun kuulen ne mielessäni uudestaan.
Ne vie synkkään maahan mistä kukaan ei päästä enää takaisin.
Ainoa joka voi pelastaa on suudelma, Rakkaus. Tule herättämään painajaisesta, pyydän..

Sinä et rakastanut enää. Minä rakastin. Olo on on kuin kuolevalla.
Tuntuu tyhjältä ja yksinäiseltä. Haluan löytää sinut taas.
Anna mahdollisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot