Hyvästi

Runoilija Terälehti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen, suklaan makuisia runoja.
 

Sataa lunta hiuksiini, ne tekee meille kruunun.
Satutin sua taas.
Itke vaan, se helpottaa.
Anna tuulen helliä, mä en voi.

Mennään kotiin, kahdestaan.
Kaadan sut sänkyyn rauhoittumaan.
Sanon: ''Nuku hyvin, huomenna on taas parempi päivä''.
Lähden pois, yksin.

Viimeinen sana: Hyvästi.

Selite: 
Epätoivosta kertova runo joka kertoo naisenalusta joka ei opi olemaan satuttamatta.. Mutta haluaa kuitenkin hyvää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aikas hieno. Siinä on tunnelma, joka ottaa omaksi.

Hmmh, surullista. Kuitenkin hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot