Greta

Runoilija Anchorage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2019
Viimeksi paikalla: 24.7.2020 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hapuileva, aloitteleva novellisti, joka tuntee vetoa rakkausrunoihin.
Suosittelen:
 
Olit kuin vitsi
naapurin pikkutyttö
Ilmastolakossa, joopa joo

Seurasin sinua
menit Itävaltaan
purjehdit New Yorkiin

Pieni tyttönen
tukka palmikolla
yllä lapsen vaatteet

Puhut YK:ssa
vierailet Daily show’ssa
tapaat maailman johtajia

Olet viisaampi kuin muut
puhut sydämeen
tiedät luvut

Silti pieni lapsi,
pitäisi olla koulussa
Sydämen sivistys sinulla jo on

Kaikkea hyvää Greta,
onneksi meillä on sinut

Ethän koskaan luovu unelmistasi
vaikka nyt näyttäisi huonolta
Älä sittenkään kun saat sen Nobelin






 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on monipuolista, rakkautta pitäisi riittää kaikelle ja kaikille <3 
Tämä runo on oodi Gretalle.
Hän on ilmiö.
Nostan hänelle hattua, ei monikaan tuohon pysty.

Jostain luin, kun häntä verrattiin Simpsonien Lisaan.

Mutta ;runosi saa minulta kympin!
Kiitos  FridaMaria. Minusta Greta on aivan ihana, ja ilmiömäinen esiintyjä.
Kylläpä kirjoitit hienosti hänestä ja kannustavasti hänelle!
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot