Isänpäivä

Runoilija Anchorage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2019
Viimeksi paikalla: 24.7.2020 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hapuileva, aloitteleva novellisti, joka tuntee vetoa rakkausrunoihin.
Suosittelen:
 

Marraskuun hämärä
Ilomantsissa lumi valaisee
vaikka vettä sataa

Tutkimme karttaa
rajakomentaja, poika ja minä
tuolta me aloitamme

Metsoja löytyy
osumaääni kiväärin laukauksen jälkeen
Poika laittaa kuvan, vaikka jo tiedän

Keitämme kahvit,
suuret tervastulet loimottavat
kuivattelemme

Teeriä parvi suolla
lyyrapyrstöjä vielä hieman laulattaa
Viivymme metsässä pimeään asti

Kotimatkalla ortodoksinen hautausmaa
loistaa kynttilämerenä
Isänpäivä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan tunnelmallinen Isänpäiväsi on todellakin ollut <3 
Niin, oli harvinaisen tunnelmallinen jahti. Kuin särkyvää kirkkautta.
Hyvin kauniisti todettu:"Kuin särkyvää kirkkautta." <3
Se on arvostetun eräkirjailija AE Järvisen kirjan nimi.
Taas opin tänäänkin jo nyt jotakin uutta, kiitos <3
Hienoa suomalaista tunnelmaa luot, näitä on aina ilo lukea :)
Kiitos Milele. Olikin ihana reissu.
Mieltymyksesi novelliproosaan näkyy tässä. Isänpäivä-kuvauksessa on kaikki novellin aiheet ja tunnelma
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot