Juutuan aamu

Runoilija Anchorage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2019
Viimeksi paikalla: 24.7.2020 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hapuileva, aloitteleva novellisti, joka tuntee vetoa rakkausrunoihin.
Suosittelen:
 
Kämpässä erottuu hahmot
nyt voi jo nousta
tulet kaminaan, keittää kahvit

Sytytän kynttilän
koira liikahtaa peskillä
pitkä on syyskuinen yö

Ulkona täysikuu
vaaroissa tuuli humisee
riekko päkättää kurussa

Tänään Taimenjärvelle
verkot veteen
siihen kapeikkoon

Sitten isolle Inarille
siellä jo verkot 
laitettu taimenelle

Eilinen lumi suli pois
tästä voi tulla
hyvä reissu

Saada talvikalat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa (mielen)rauhaa huokuu runossasi. :) 
Tämmöistä täällä oli tänä aamuna.
Upeaa, erähenkistä kerrontaa, hyvin saat lukijan mukaan runoihisi <3 
Kiitos Star.
 

Käyttäjän kaikki runot