Talvi ei tullutkaan vielä

Runoilija Anchorage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2019
Viimeksi paikalla: 24.7.2020 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hapuileva, aloitteleva novellisti, joka tuntee vetoa rakkausrunoihin.
Suosittelen:
 
Lokakuun alku
lunta puolisääreen
Ilomantsissa talvi

Marraskuussa pitkät sateet
piiskaavat maata
Huuhtovat kaiken,
valkoisen

Jäiset puolukat
rubiinihelminä mättäillä
jäkälän hopeassa loistaen

Kerään marjoja astiat täyteen
Olisipa poimuri,
kuka olisi arvannut.
Sentään marraskuun loppu

Teeretkin marjassa
viimeinen tilaisuus
täyttää kupu,
ennen urpuja

Ammun kaksi lyyrapyrstöä,
loput lentävät kauas,
suurena parvena

Teen roitotulet,
keitän kahvit, makkaraa
Ajattelen,
olen sentään aika onnellinen 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin olisin onnellinen tuollaisessa ilmapiirissä (olen kyllä muutenkin onnellinen)
tuollaiset päivät ovat kuin särkyvää kirkkautta
Upeaa tunnelmointia, oikeanlaista ja todellista erähenkisyyttä <3 
hanget olivat piilottaneet hyvän puolukkasadon
Voi, tulipa tästä hyvä mieli:*)
Täälläkin ehdittiin jo talvea ja lunta toivoa, mutta taitaa jäädä vielä haaveeksi :*) Lämmöstä pidän...mutta kyllä lunta kaipaa!!
Kiitos, minullakin oli hyvä mieli
Näissä runoissasi kulkee mukana  :)
Ja piti kuuklata mitä tarkoittaa roitotuli eli yleissivistävääkin vielä!
sitten on pystytuli, kynsituli, rakovalkea, jätkänkynttilä, ja mitä kaikkea onkaan. Aina tilanteen mukaan.
 
Hip, jätkänkynttilän tiedän  :D
 

Käyttäjän kaikki runot