Mummot marjassa

Runoilija Anchorage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2019
Viimeksi paikalla: 24.7.2020 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hapuileva, aloitteleva novellisti, joka tuntee vetoa rakkausrunoihin.
Suosittelen:
 
Erämaan kohdussa
kalamökki Hammaskairan laidassa
pieni mutta oma

Saamelaismummot
keväällä korvasienessä
kesällä hillassa, nyt puolukassa

Ajavat meidän teitä
vilkuttavat mennessään
huivit somasti päässä

Ahkerasti noukkivat
sankot täyteen 
Keskenään saamea rupattavat

Joku sana vaihdetaan
kalalle mennessä
lintuja hakiessa

Sopu sijaa antaa
soma näkyhän se
mummot pyllistelemässä

Saatan kahvit heille keittää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti kirjoitettu, Sinulla on kuitenkin varsin hyvät oltavat <3 
On vain. Mummojen kanssa :)
Sopu sijaa antaa, ja pyllyjä mahtuu maailmaan. Hymyilyttävä runo : )
Kiitos Milele.
Hyvää mieltä tuova runo! Kivasti kuvailet!
Kiitos!
Joo son kyllä mahottoman hyvvää kunnon nokipannukahvi.
 
On on.
 

Käyttäjän kaikki runot