Kuolema Khartoumissa

Runoilija Anchorage

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2019
Viimeksi paikalla: 24.7.2020 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hapuileva, aloitteleva novellisti, joka tuntee vetoa rakkausrunoihin.
Suosittelen:
 
Khartoum
maailman pisin suudelma
Sininen ja Valkoinen Niili kohtaa

Brittiperhe avustustyössä 
Isä, äiti
ja lapset, ihanat kiharapäät

Viikkovapaa,
hotelli varattu
piskuinen Acropole

Matkalla kolari
jäätte auttamaan
vaatteet ja auto veressä

Viimein hotelli
suihkuun, vaatteet pesuun
Lopulta syömään

Istutte keskelle salia,
vapaa pöytä
lapset leikkivät lattialla

Joku pudottaa kassin pilarin viereen
häipyy portaikkoon
Pian räjähtää!

Katto sortuu
lihaa, verta kaikkialla
Ihana perhe kuolleena

En ehtinyt hotelliin
lento myöhässä
kapteeni ilmoittaa tuhosta

Moni kuolee, vammautuu
Brittiperhe jää mieleen
Arjen sankarit

Sinkkiarkussa kotiin
isä, äiti ja lapset
Viattomat kiharapäät

PLO juhlii. Onnistui.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo, jossa sekoittuu Sudanin pääkaupunki, vähän kreikkaakin sekä palestiina. Ikävä kuitenkin runon sisältö, menneisyyttä sanat jää olemaan ja muistot.
 
Kiitos Esther Helmiä. Joo, Sudanissa on pitkään ollut kreikkalaisia yrittäjiä. Samoin Khartoumissa oli aikoinaan PLOn yksi päämajoista. Vuoden 1988 pommi-iskun jälkeen palestiinalaiset terroristit (Abu Nidal) hyökkäsivät vielä pariin muuhun paikkaan samana päivänä. Viisi heistä saatiin kiinni, mutta vapautettiin myöhemmin. PLO maksoi verirahat kuolleista sudanilaisista.
 
Todella surullista. Tuollaista ei koskaan saisi tapahtua missään :(
Tapahtuu nykyisin ehkä enemmän kuin koskaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot