Olla kaunis ja piittaamaton

Runoilija Purppur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2012
Viimeksi paikalla: 19.6.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Grass is greener where you water it." -Neil Barringham-
 

Kun sinä huusit tuuleen
Keltaiset kukat taipuivat

Ne kirkkaiden aamujen lapset
Kevään ensimmäiset
Kauniit ja piittaamattomat

Niin ne kasvoivat
Korkeiksi, sädekehiksi
Päidemme yläpuolelle

Mutta kun sinä huusit
Niille vain omaa nimeäsi
Eivät ne minua muistaneet

Siksi minun sylini
On sinusta tyhjä
Täynnä katkenneita terälehtiä

Peittelen niillä aurinkomme
Takaisin nukkumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vuosi vuodelta koskettavampaa tulkintaa.

Narsistin ominaisuuksia

upea

Hienoa tekstiä. Todella taidokasta kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot