3:29

Runoilija Purppur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2012
Viimeksi paikalla: 19.6.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Grass is greener where you water it." -Neil Barringham-
 

Tanssilattialla

Kyyneleet hukkuvat
Täysiin laseihin, tyhjiin laseihin
Niiden sirpaleisiin valokeilassa

Hetken olet vain tunnetta
Se kaikkeus, täysin sähköinen
Iholla hikipisaroina tärisevä
Onni
Hetken olet täysi

Aamulla jo tyhjä

Puolet rakkaudesta kuvitelmaa
Toinen puoli hätäileviä kosketuksia
Uusiin iltoihin hämärtyviä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sisko. Luen pitkästä aikaa sun runoja. Pidän niistä, kovin. Väkeviä tunteita täynnä. Hienoa.

Pidän tästä! Inhorealistista ja jotenkin niin suloisen surkeaa.

Eikä kukaan tule sanomaan, nämä vain ja sitten lähdetään... Hienosti olet saanut vangittua baari-illan tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot