Ja silmissäsi ikuisuus

Runoilija Purppur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2012
Viimeksi paikalla: 19.6.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Grass is greener where you water it." -Neil Barringham-
 

Sinun kasvosi
Muistojen patinoimat

Ne ovat tämä maa
Rujo, ujo, lumoava

Tämä maa ja kaikki ihmeet
Jotka nuppu kerrallaan
Nauramme esiin

Kunnes on hiljaista

Taipuneet puut enää
Hyräilevät hyvästejään

Mutta jos itketkin
Minä hymyilen

Sillä kasvoillasi leikkii avaruus

Jossa kyyneleesi
On tarkoitettu
Muurahaisille tähdenlennoiksi

Sillä kasvoillasi asuu aamu

Joka taivuttaa huulesi tangoon
Ne piirtävät minulle
Auringonringin

Sillä vasta sinun kasvoillasi
Minut ihmiseksi kullataan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot