Nimetön

Runoilija Purppur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2012
Viimeksi paikalla: 19.6.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Grass is greener where you water it." -Neil Barringham-
 

Hämärässä ihmiset
Auttavat toisensa istumaan

Istu alas

Jossakin valutaan
Seinää pitkin

Alas, alas

Kuin historian kuninkaat
Narrit ja kulkutautiset

Jossakin joku säikäyttää
kaikki linnut hiljaisiksi.

Mutta ei se mitään
ystäväni,

leikkipuistossa lauletaan
jo.

Minä hyräilen sävelen
ja rakastan.

Sillä tämä maa
Se on niin rujo ja lumoava.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot