Nimetön

Runoilija Purppur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2012
Viimeksi paikalla: 19.6.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Grass is greener where you water it." -Neil Barringham-
 

Öisin minä pelkään
Irroittavani otteen

Herääväni porttikongista
Jalkakäytävältä makaamasta

Kuin narri ja kulkutautinen
Turhuuksien kuningas

Kun sitten nousen
Kääntävät variksetkin päänsä
Eikä kukaan uskalla edes kysyä

Miksei maa meitä ota omakseen?
Kerran niin rujo ja lumoava
Miksei leikkipuistossa enää lauleta?

Öisin minä pelkään
Mutta jos irroitan

Pitäisitkö sinä ihmisestä kiinni?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot