kiihdytä mutkaan

Runoilija ac7a8060576dcc9662aab532f50ade3b

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2011
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 16:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

runojen nimiä täällä http://other-wordly.tumblr.com/
 

ihmiset varoittaa ettei ne
osaa rakastaa oikein
ne on kuin stop-merkkejä
piilossa puiden oksien takana

haluan antaa sulle kaiken
enkä oikeastaan mitään
mun sydäntä ei voi särkeä
teen sen aika hyvin itsekin

leikkaan puolet mun päästä
kaljuksi ja toivon että juoksisit pois
koska en usko kun sanot että jäät

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot