katoan katoan

Runoilija ac7a8060576dcc9662aab532f50ade3b

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2011
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 16:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

runojen nimiä täällä http://other-wordly.tumblr.com/
 

mä en tunne mun sydäntä enää
bassobiitti on ainoa mikä mun
rinnassa hakkaa tämän ahdistuksen lisäksi

todellisuudessa asiat erilailla kuin elokuvissa
kuitenkin tuntuu etten osaa odottaa muuta
sata auringonlaskua yhtäaikaa fanfaarien soidessa

nämä sanatkin tarttuu mun aivoihin
haluaisin kaikkein kauneimmat tavat
en löydä mitään pään sisältä enää

tämän runo on yhtä keskeneräinen ja
hankala kuin minä ja
kuin elämä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot