tunnelma: joulukuu

Runoilija ac7a8060576dcc9662aab532f50ade3b

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2011
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 16:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

runojen nimiä täällä http://other-wordly.tumblr.com/
 

mä menen eteenpäin kuin
juna ilman määränpäätä
tai ehkä kuin joku
peura metsässä

en oikein tiedä mitä
teen mutta
ainakin jotain oikein
ainakin söpöt tytöt haluaa
suudella mua

en osaa käyttää kohtuudella
vedän aina pään täyteen
rakkautta tai mitä vaan
joskus oksettaa mutta
ainakin mä lennän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot