rakkaudesta tai jostain sellaisesta

Runoilija ac7a8060576dcc9662aab532f50ade3b

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2011
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 16:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
16.4.2024

runojen nimiä täällä http://other-wordly.tumblr.com/
 

pelkään painavia asioita
mitä jos en sitten enää
pääse niiden alta pois
on pakko aina päästä
karkuun jos täytyykin juosta

silti aina hyppään
altaan syvään päähän
ilman sukellusvälineitä
vedän vettä henkeen
nousen altaasta ja yskin

vaatteet märkinä
altaan reunalla istuen
mietin miksen osaa
rakastaa tai edes

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot