pakko saada tämä ulos

Runoilija ac7a8060576dcc9662aab532f50ade3b

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2011
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 16:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

runojen nimiä täällä http://other-wordly.tumblr.com/
 

ainoa mistä olen ollut varma
on se että olen yksin
että kaikki lähtevät jossain vaiheessa
että minua ei haluta ja on parempi
itse lähteä ensin

sitten tulit ja sanoit että et
lähtisi ja että olet tässä
enkä pysty ymmärtämään

yritän rikkoa sitä kuvaa mikä
minulla on maailmasta ja se sattuu
koska en ole olemassa sen ulkopuolella

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot