kevät keittiössä

Runoilija ac7a8060576dcc9662aab532f50ade3b

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.2.2011
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 16:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
16.4.2024

runojen nimiä täällä http://other-wordly.tumblr.com/
 

se poika sanoo hiljaisia
vaikeita sanoja minä vaivaannun
siitä miten totta ne ovat

pöydällä on tulppaaneja
jotenkin mun sydän särkyy
ja pysyy kasassa yhtä aikaa

pariisin kevät on täällä
minä odotan vielä sitä oikeaa
- kevättä, en ihmistä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot