Köyristyn alas

Runoilija Jonttu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.5.2019
Viimeksi paikalla: 17.12.2023 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1993

 
Taas saavut mun luokseni, 
Saat suoraksi mun selkäni.
Mikä saa sut palaamaan?
Saat mut ylös nousemaan,
Entiä miten sä sen teet, 
köyristyn taas alas kun sä meet. 
Ethän lähde enään milloinkaan,
Sillä en enään 
kestäis sitä uudestaan
 
  
Selite: 
hempeilyä 😊
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa hempeilyä, jota jokainen kaipaa joskus, varmasti <3
Näinhän se on 😊
Puhelee kuin kukka
auringolle
😊
 

Käyttäjän kaikki runot