Jonain päivänä

Runoilija Jonttu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.5.2019
Viimeksi paikalla: 17.12.2023 11:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1993

 
Tahtoisin jonain päivänä muuttaa kanssas maalle,
Lempii ja nukahtaa tän kauniin sinitaivaan alle.

Tahtoisin jonain päivänä kanssas mennä vihille,
olla se ainoa ja oikea sinulle.

Tahtoisin jonain päivänä saada kanssas lapsia,
nähdä kun ne varttuu ja ovat onnellisia.

Tahtoisin jonain päivänä muistella kanssas vanhoja
Ja sanoa ääneen: voi niitä aikoja ❤ 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo!
Mutta miksi jonain päivänä, miksei heti! 
Just do it, man! 😜💍 
Kiitos. 😊
Jonain päivänä vielä, ei kerkiä heti 😁
Ihanaa haaveilua, joskus toiveet voivat toteutua <3 
😇
 

Käyttäjän kaikki runot