Löysin sen palasen!

Runoilija LIONMAN

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2020 20:01

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.8.1992

Kaikki mahdoton, on mahdollista!
 

Mä tunnen jotain,
välillemme syttyvän
Mahtaa se olla suurin taika
raukkauden aika
En päästä irti koskaan,
mun kullannuppu
Poimin sulle kukkasen,
yhtä kauniin kuin sinä
Löysin neliapilan,
enkä koskaan hävitä sinua
Oot niin ihana,
en löydä toista vertaistas
Jos et puhu minulle,
kuulen sydämmes äänen
Jos en näe sinua,
haaveilen sinusta
Jos olet lähellä,
näytän kuinka paljon välitän
Joko tiedät,
olet valloittanu minut
Olen sinun,
ja sinä minun

Selite: 
Parhain runoni niistä monista!
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpön soma on tämä rakkausrunosi...tunteita mukana paljon!

kaunis ja suloinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot