Pikkusein (:

Runoilija LIONMAN

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2020 20:01

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.8.1992

Kaikki mahdoton, on mahdollista!
 

pikkusein,
hymytyttö tää,
ei koskaan mun unhoon jää,
mieleen hän mielellään jää,
poiskaan en ajatusta voi häätää oisko se oma kulta jo,
mut ymmärrän sen jalosydämmisen,
hän odottaa että tutustuu kunnolla,
ja kohtaa sen kipinän,
mikä tulis jatkuu läpielämän,
tämä tyttö ei etsi hetken huumaa,
vaan haluu nauttii rakkauden kaikista puolesta,
on tää siis tyttö kultaa täynnä, sydänkin kullasta valettu,
jalokivin korosteltu,
on tyttö kaunis ulkoo että sisältä (:

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot