Päivänvaloni :)

Runoilija LIONMAN

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2020 20:01

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.8.1992

Kaikki mahdoton, on mahdollista!
 

Aattelin vähä piristää,
kun sun kuvia kahtelloo tulloo heti parempi mieli,
ei vois olla toista kauniimpaa ja eloisampaa,
tollanen tyttö on monien unelma ja sellaisten eteen on vaan
tehtävä työtä jos omakseen halluu,
mie puhun savvoo ainakin yrittää ossoon,
mutta oot sellanen kokonaisuus ihmisenä että ihan oksat pois,
voi kumpa sut joskus kohtaisin sulle kauniin ruusun antaisin muistoksi,
että olen ollu sinun luona ja nauttinu ajasta,
hymyilisin varmasti enemmän kuin kukkaan ennen seurassas,
punasenakin mahtaisin olla,
kun tollasen mallin kaa jossain liikkua saisin,
ois se aika helmmee olla vaan ja katella kuin sä olet niin
energinen ja aurinkoinen,
olet aurinkoni synkimpiinki hetkiin,
kun sua vaan muistelloo :))

Selite: 
Täysin sydämmestä sanat tehty aevan ihastuttavalle tytölle :))
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot