Yön ajatuksia 17.11.2011

Runoilija LIONMAN

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2020 20:01

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.8.1992

Kaikki mahdoton, on mahdollista!
 

Se tunne kun usko, toivo ja rakkaus

yhteisestä tulevaisuudesta tuntuu hiipuvan kipinänlailla,

ajatukset takaraivossani sai minut todella miettimään,

mikä saa mut itkemään vuokses sun,

taisin vain olla rakkaudesta sokea,

loppuen lopuksi en enään tunne mitään muuta,

kuin tuskaa, kylmyyttä ja vihaa sinua kohtaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot