Sinä

Runoilija LIONMAN

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2020 20:01

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.8.1992

Kaikki mahdoton, on mahdollista!
 

Ps.Silmäsi ovat kuin tähtöset,
loistavat ja väriltään ovat yhtä kauniisti kuin revontulet,
hymysi on kuin aurinko lämpimänä päivänä,
joka tuo valoa ja iloa toisten päiviin,
yhdessä ne on kuin enkelin kasvot jotka suojelevat ja antavat turvaa kaikille! (:

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot