Se oli jotain mystistä

Runoilija LIONMAN

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.5.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2020 20:01

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.8.1992

Kaikki mahdoton, on mahdollista!
 

kun sinun kuvas näin,
olin vain suu auki,
kun juttusilles pääsin,
olin taivaissa,
kun sain jutella lisää,
hymy vaan valloitti,
ja sydän tykytti,
kun tunsin hetken onnen olevan,
kuulin musertavat sanat,
olit kiinnostunu toisesta,
ja näin kiinnostus laski,
kyyneleet päästin,
kun tunsit jotain muuta.

Selite: 
Kerroin omasta elämästä siin, ja usein on käyny ://...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot