Yksin

Runoilija Rakkauden prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 22:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.2.1988

Olen tällänen herkkä ja positiivinen Tytteli
 

Maailmani on niin yksin koen kipua ja tuskaa mutta kukan ei tiedä miksi!
Viha on nyt suurin osa elämääni,
vihaan itseäni, maailmaani ja ihmisiä
mutta sellaista se vain on.
Kukaan ei pysty auttamaan minua mutta hyvä näin.
Vielä jonain päivänä voin tuntea itseni onnelliseksi
ja löydän sen oikean rakkauden jota olen etsinyt.
Silloin voin unohtaa kaikki ihmiset joita vihaan ja jotka ovat minua satuttaneet...

Selite: 
Tää nyt vaan on tälläinen...
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään tosi paljon. Hyvin kirjotettu

 

Käyttäjän kaikki runot