Rakkaus satuttaa

Runoilija Rakkauden prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 22:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.2.1988

Olen tällänen herkkä ja positiivinen Tytteli
 

Mix pelko satuttaa niin paljon? Miksi mä tunnen itseni niin avuttomaksi syy tähän suruun ja tuskaan on pelko jätetyksi tuleminen. Rakastan niin paljon miestäni ettei sitä voi sanoiksi pukea jos se mut jättää sydämmeni on sirpaleina eikä sitä kukaan enän pysty korjaamaan, samalla menee myös unelmani joita ei takaisin saa. Tämä suru ja tuska hajoittaa mun pään en tiedä miten jatkaa itken vain ja kuolen tuskaan.

Selite: 
Joskus suhde ei mene niinkun haluaa mutta tämä suhde kestää vaikka joskus onkin vaikeeta. Tämä runo on kirjoitettu niinä vaikeina aikoina kun pelkää menettävänsä toisen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Taas kirjotusvirhe- poliisi iskee, nimittäin otsikossa lukee "Rakaus satuttaa", luulen että tarkotat Rakkaus. No kuitenkin, tää runo kertoo tosi paljon siitä, että rakastat jotakuta hyvin paljon. Ja aika surumielinenkin tää runo. Mut semmosta rakkaus joskus vaan on. Ja onnittelut syntymäpäivän johdosta!

Pelkoihin on syynsä. Ja joskus tarvitaan ihan ammattiapua niiden käsittelyyn. Totta kyllä rakkaudessa (ja sen menettämisen pelossa) on aina satuttava puolensa; mutta jos pelosta tulee elämää kahlitseva tekijä se pitää kohdata ja työstää läpi. Koskettava runo... Paljon on tapahtunut runon kirjoittamisen jälkeen? Ehkä rakkaus on tuonut mukanaan turvallisuutta ja seestymistä ja pelko on väistynyt taaemmas. Joka tapauksessa:
Hyvää syntymäpäivää 2010.
Jokainen päivä ja ihmiselämä on arvokas!

 

Käyttäjän kaikki runot