Surullinen Rakkaus

Runoilija Rakkauden prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 22:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.2.1988

Olen tällänen herkkä ja positiivinen Tytteli
 

Rakkauteni on monesti kadonnut, mutta nyt se jälleen on löytynyt. Ikuisuus on tyhjää täynnä vain yksinäisyyttä ja tuskaa. Rakkaus on hyvin voimakas sana ja kun sen kuulen tunnen itseni onnelliseksi. Ilman rakkautta en voi elää sillä elämässä ei ole mitään järkeä ilman rakkautta. Minä en tajua miksi se on niin suuri osa elämääni. Tiedän vain sen että kuolen ilman rakkautta sen olen jo monesti kokenut sillä syndämmeni on miljoonina sirpaleina mutta kuka sen korjaisi ja täyttäisi rakkaudella? Minun rakkaus on valtava mutta kuka sen voisi huolia?

Selite: 
Tää on sellainen runo jonka kirjoitin koska tunteeni ovat niin sekaisin etten tiedä mitä tekisin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot