Elämäni pieni enkeli

Runoilija Rakkauden prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 22:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.2.1988

Olen tällänen herkkä ja positiivinen Tytteli
 

Olin niin onnellinen sinusta,
kunnes elämä päättikin toisin.
Sinä luisuit käsistäni,
En vain voinut ymmärtää,
miksi sinä et koskaan saanut syntyä
pieni enkelini oma aarteeni.
Sydäntäni raastaa muisto siittä kun sinut menetin.
Muistelen aikaa ihanaa kun sinä pieni kasvoit sisälläni,
mutta nyt olet poissa pieni enkelini.
Kaipaani sinua niin kovasti <3

Selite: 
Raskaus päättikin mennä kesken
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten kauniisti kirjoitat! Vilpitön osanottoni :'(

Koskettaa syvältä tämä runosi. Niin hellästi ja kauniisti kirjoitat muistellen enkeliäsi pientä. Olen pahoillani menetyksestäsi.

koskettaa niin....

Surullinen runo, surullisesta asiasta.

Voih :( Otan osaa. Jaksamisia sinne <3
Nätisti kirjoitettu <3

Voimia ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot