Minä.

Runoilija Rakkauden prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003
Viimeksi paikalla: 24.10.2021 22:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.2.1988

Olen tällänen herkkä ja positiivinen Tytteli
 

Oloni on niin tyhjää täynnä.
Sille minä en mahda mitään tahtoisin syntyä uudelleen
Ja muuttaa monia asioita elämässäni jos vain voisin
mutta minä en voi.
Minun on pakko yrittää jatkaa näin
ilman kavereita ja ystäviä.
Joskus haluaisin vain kuolla pois
mutta en minä voi sillä niin moni kaipaisi
minua silti...
Kukaan ei vain voi ymmärtää minun tuskaani joka
pyörii ympärilläni,
Mutta joskus minä vielä hymyilen ja mietin miksi
olen halunnut kuolla...

Selite: 
Elämä vain on tälläistä joskus...
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan, juuri noin pitää ajatella. kaunis loppu, todella. samaistuin tähän, siksi tämä ehkä olikin niin hyvä.

hyvää synttäriä. :>

Niinhän se on. Minustakin joskus on tuntunut tältä.. Se on kai jotenkin osa sitä "teineyttä."

Sinun kyllä kannattaisi jaksottaa nuo runosi jotenkin ja vähän muuttaa niiden asua. Se jo toisi ne paremmin esille.

 

Käyttäjän kaikki runot