tällainen tyttö

Runoilija Trixie Rose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2015 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.9.1992

Hold the flowers to your heart, and pray that they may some day bloom.
 

Voin vain kuvitella sinut vierelleni
vaikka tiedän ettei se tule tekemään sinua todelliseksi
voin itkeä joka päivä, muistuttaa olevani maailman yksinäisin tyttö
muttet koskaan saavu, ei ole sellaista sadepäivää jolloin voisin odottaa sinua
olen oikeasti ihan kiva, melko kokematon sinun saavuttamattomuutesi nähden
mutta minut on vaikea tavoittaa, tiedän
ei ole miestä jota en olisi torjunut, loput ovat yleensä toisten linnojen vartijoita
tällä ulkonäöllä saan kaiken paitsi sinut, viidenneksi vaimoksi minusta ei todella ole
laulan unissani lauluja, joissa sinä maalaat minut näkyväksi
eikö ole hölmöä, vanhanaikaistakin uskoa sellaiseen rakkauteen
missä meressä kohtaavat ääriviivat tuntuisivat pelkiltä rajoitteilta
mutta ole kaltaisesi mies, sinnikkyys on yleensä hyvästä
keksi miten lähestyt tällaistä tyttöä
jonka ikkunat ovat aina avoinna, mutta vapauteen ei ole muuta tietä
kuin pudottautua ja toivoa, että jossain on joku ottamassa kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot