sinulle, hai zi

Runoilija Trixie Rose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2015 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.9.1992

Hold the flowers to your heart, and pray that they may some day bloom.
 

hai zi

kirjoitan sinulle nyt
vaikka tiedän että niin ovat monet jo kirjoittaneet
mutta yksikään heistä en ole ollut vielä minä
anna minun sanoilleni nyt siis vuoro

hai zi

kerro miten on mahdollista
että osa sydäntäni kuuluu nyt kuolleelle miehelle
vaikka tiedän että sanoisit tähän
anna se jollekin joka elää

hai zi

minä haluaisin väittää
että meidän kaltaisillemme on yhteinen taivas
jossa energiamme saattaa vielä kohdata toisen samanlaisen
mutta tiedän että sanoisit tähän
sen olevan pelkkää rumaa rotuerottelua

Sillä ei sen erilaisempaa verta, multa on aina multaa.

mutta sinä sait minut uskomaan meriin
Junaradalla, viimeinen tuuli keuhkoissasi
minä saatan kohdallani loppuun sen
mitä sinä nimitit Auringoksi

mutta yhdestä asiasta olen varma
että sinulle hai zi, merten poika
että sinulla olisi pitänyt olla joku vieressä sanomassa

ääliö

jää vielä hetkeksi

Selite: 
Postuumi muistoruno suurelle kiinalaiselle runoilijalle, ilmeisesti hieman maan runoperinteen tyyliä jäljitellen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot