liemi

Runoilija Trixie Rose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2015 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.9.1992

Hold the flowers to your heart, and pray that they may some day bloom.
 

Lasken minuutit itseeni
Tunnen kuinka ne minua jahtaavat
Löydän pakopaikan nälästä kiven alla
Et kai säikähdä
Jos pyydän vielä yhden lautasellisen lisää?
Liemi nimeltä elämä
Janossa haudutettuja makrilleja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot