veden linnut

Runoilija Trixie Rose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2015 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.9.1992

Hold the flowers to your heart, and pray that they may some day bloom.
 

milloin tahansa

elämä täällä päättyy

ja merenpohjassa ruumista

kannattelevat punnukset laskevat

valo osuu siipiin viimeistä kertaa

pimeäkalat valtaavat pinta-alaa

vaikka ruumis irrotettaisiinkin

elottomana

se vain kelluu

virta vapautenaan

jotkut linnut luulevat voivansa lentää

vedenalaisina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot