rampa sydän

Runoilija Trixie Rose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2015 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.9.1992

Hold the flowers to your heart, and pray that they may some day bloom.
 

Tilaa kirjoittamiselle housujen taipeesta
Jossain missä itseinho syö sijaansa
Naarattu hallusinaatio rammasta sydämestä
Yhtäkkiä uskaltaminen pyytää
On noitarovio epäonnistumiselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä nappasi huomioni, en osaa sanoa tarkkaa syytä. Ehkä seurasin jotain ajatusta, jonka runosi sai aikaan ja se sai minut pysähtymään. Pidän sanavalinnoista!

 

Käyttäjän kaikki runot