Rakkauden kirous

Runoilija Feelmypain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemaan tuomittu rakkaudelta.
 

Pelkään huomista, se on niin epävarmaa.
Pelkään, jääväni yksin.
Pelkään, ettet soita enään,
ettemme puhu enään,
että, olet toisen, et minun.
Pelkään, etten jaksa, ilman sinua,
että, tukehdun kaiken alle.
Oloni on kuin, tuhat miekkaa,
lävistäisi minut,
jättäen minut, valumaan yksin,
pala palalta,pimeään.
Yksin pimeässä huoneessa.
Sydämmeni pois heitetty,
jotten enään koskaan, tuntisi,
palavaa rakkautta.
Silmäni, piilotettu, etten enään koskaan näkisi
kauniita kasvojasi.
Nenäni, merten syvyyksissä, jotten koskaan, tuntisi tuoksuasi.
T. Kuolemaan tuomittu rakkaudelta.

Selite: 
oli tylsää kämpillä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot