Ystävä

Runoilija Feelmypain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemaan tuomittu rakkaudelta.
 

Ruusu on punainen kuin meidän elämä.
ulkoa kaunis ja sisältä kultaa.
kivi kuvastaa elämää parhaimmillaan.
se rikkoutuu vain väkisin.
sama pätee meidän ystävyyteen,
ysävyytemme rikkoutuu vain väkisin,
katoaisimme toisiltamme,
ainoastaan silloin kun on mentävä,
jolloin hetken päästä tapaamme uudelleen.
jos kuolisit kuolisin mukana en elää vois ilman sua

Selite: 
koitin vaa väsätä jotain ketjukirjettä ja tää ilmesty
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot