Tie

Runoilija Feelmypain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemaan tuomittu rakkaudelta.
 

Tuo tie, meiltä paljon vaatii,
tuo tie, meiltä elämän vie,
tuo tie, meidän yhteinen, niinkuin maailmamme

Tähän liittyy kirous,
nuo kolarit kuoleman, sama pelko joka meidät yhdistää ,
on rohkeutta ajaa, vaikka pelkäämme kuolemaa.

Viidakon lakiin kuuluu että vahvin selviää,
niin tien lakiin kuuluu isoin selviää,
Vaikka me, satutamme,, ystävää, joka meihin törmää.

Tähän maailmaan on vastaus,
jossain kaukana mitä ei ihminen voi havaita,
tämä tunne, meitä johtaa, suruun suureen.

Tämä elämä on kuin köysi, joka katkeaa,,, yksi lanka kerrallaan.

Selite: 
Tämä on muistoksi kavereilleni jotka ovat kuolleet autolla, mökijällä ja mopolla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot