Tunteiden Hakeminen

Runoilija Feelmypain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemaan tuomittu rakkaudelta.
 

Tämä ei ole runo, vain kertomus joka on vain seurausta edellisiin runoihin.

Tuo kaikki suru,tuska, ja onnettomuus ovat polttaneet sisuskaluni ja tunteeni. Nykyään en ole halunnutkaan avata arpiani sillä olen pelännyt kohdata nuo kaikki tuskat jälleen uudestaan.
Nyt kun yli vuoden jälkeen yritin hakea itsestäni tunteita, sillä en halua olla ns. "kova kuin kivi", ja se johti tähän kirjoittamiseen sillä saan kirjattua olotilani tähän.

Muistin menneet,
Ehkä liian nopeasti.
Pelko ja ahdistus,
palasivat takaisin
unieni maailmaan.

Menneisyyteni,
olen salannut.
Ystäväni,
olen kätkenyt.
Sieluni,
olen sulkenut.

Jottei yksikään, enään satuttaisi minua.
Olin liian itserakas, enkä halunnut huomioida ihmisiä,
jotka välittävät, ja auttavat.

Tällä hetkellä tunnen surua, jota omassa elämässäni käsittelen päivät,viikot, ja vuodet.
Mutta, kaikki saa loppua, lupaan olla ystävilleni parempi ihminen, ja ennenkaikkea vaikein osuus etten salaa heiltä menneisyyttäni.

Jonain päivänä osaan olla oma itseni ja olla oikeasti iloinen.

Selite: 
Kuuntelin ystävääni ja juttelimme asiasta ja lupasin lopettaa välittämättä olevani sillä he ovat ainot asia mikä pitää minut maailmassa!
Kategoria: 
 

Kommentit

sä kirjotat törkeen hyvin... muista et ollaan aina sun tukenas ja meille voit puhuu kaikesta ^^

 

Käyttäjän kaikki runot