Rakkauden menetys

Runoilija Feelmypain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuolemaan tuomittu rakkaudelta.
 

kesälomalla oli sopivan lämmin päivä, ja kesä parhaimmillaan.Menen töihin näen siellä uuden työntekijän. Sillä sekunnilla ihastuin häneen, ja kun hän kysyi minulta, että voisinko tulla seuraavana päivänä aikaisemmin töihin että hän pääsisi juhlimaan.En osannut enään puhua yhtään kun tuijotin hänen sinisiä silmiä, kuin meri. Jotenkin sain vastattua että: -juu tulen kyllä.
Sama kävi seuraavana päivänä, jäin tuijottamaan hänen silmiänsä samalla kun hän sanoi jotain, mutta hetken kuluttua päästin hänet festareille.
Sem jälkeen näin hänet vielä kerran töissä, jonka jälkeen päätin että seuraavaks kun näen hänet, niin pyydän kanssani kahville ja kertoisin tunteistani häntä kohtaan kaiken.
Kävin joka työvuoron katsomassa olisiko hän siellä muta ei turhaan odotin päivästä toiseen , vain koska halusin nähdä hänet vielä kerran. Viimeisellä viikolla pomoni ilmottaa että voisinko ottaa hänen vuoroja koska hän on muuttanu kauas kauas pois opiskelemaan.Minulle jäi vain nimi enkä ole löytänyt häntä.

Selite: 
Tämä on 100% totta nimimerkillä käynyt minulle. JOTEN ÄLKÄÄ ODOTTAKO KUN TEILLÄ ON MAHDOLLISUUS RAKASTAA TARTTUKAA HETKEEN JA NAUTTIKAA SIITTÄ!
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana.. tää menee suosikkeihin.. <3 ^^

 

Käyttäjän kaikki runot