Musta ruusu

Runoilija 854b61d45370da72140659e4a683fc66

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.11.2018
Viimeksi paikalla: 15.12.2018 10:20

Asuinpaikka: 71fd322ec41ea85735639d6531db1034
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 

Minä olen

 

Musta ruususi kuoleva, silti viimeisillä voimillaan elinvoimainen.

 

Minä olen

 

Satuttanut sinua piikeilläni, sinun sormesi sydämeen asti vereslihalla.

 

Minä olen

 

Kärsinyt syntieni meressä, pudottaen samettiset terälehteni sänkymme tyynyille.

 

Minä olen

 

Rutikuiva ja janoinen, ravitse minut vielä kertaalleen meidän yhteiseen nimeemme!

 

Anna sen kasvaa, sillä sen kuuluu nousta ja löytää kotinsa.

 

Sydämistämme.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan antaumuksellinen ja tunnustava
kuin anteeksi pyyntö, kiitos ja anomus, niin kuin rukous
kiitos ihanasta kommentistasi. tämä runo uskoo kauniilla tavalla elämään, että se kantaa vaikka särkisi toisen rakkaudellaan hajalle. 
 

Käyttäjän kaikki runot