Rakkaudesta

Runoilija 854b61d45370da72140659e4a683fc66

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.11.2018
Viimeksi paikalla: 15.12.2018 10:20

Asuinpaikka: 71fd322ec41ea85735639d6531db1034
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Ennen sua mä en tienny rakkaudesta mitään.

 

Koska en mä tiennyt ketään 
joka pystyis rakastamaan tällaista.

 

Tyttöä niin vajavaista, naista niin erilaista.

 

Sä tulit ja osoitit kuinka virheet suudellaan pois ja kuinka murheet pyyhitään pois.

 

Opetit mulle miten tunteiden vuoristorataa ajetaan, miten me sitä ohjataan.

 

Olit silloinkin läsnä kun mä katoilin itseltäni. 


Sä et koskaan hylännyt vaikka seisoin itsepäisesti tielläsi.

 

Otit vastaan itkut ja mielen potkut

Vaikka mä kyselin et mitä sä vielä siinä notkut.

 

Sun kanssa me kasvettiin yhteen,
puunjuuret punottiin vyyhteen.

 

Nyt kun me seistään vasten aamunkajoo, mä suutelen sua ja kohotan katseeni sen kultaiseen valoon.

 

Minä kysyn saanko luvan ja sä nyökkäät ja me tanssitaan lähemmäksi ikuisuutta.

 

Sä oot mulle aina jokaisena nousevana päivänä rakasta ja uutta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan tahdikas ja mukavat riimit.
 

Käyttäjän kaikki runot