Helvetissä

Runoilija 854b61d45370da72140659e4a683fc66

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.11.2018
Viimeksi paikalla: 15.12.2018 10:20

Asuinpaikka: 71fd322ec41ea85735639d6531db1034
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

 

Paholainen

pyytää sinut tanssiin.

 

Sarvipään syleilyssä

Sinä vaivut transsiin.

 

Väärinpäin ristillä

valuu veri kidutetusta.

 

Ei siellä auta rukous

on taivas pikimusta.

 

Sydämesi vielä lyö

kun demonit sieluasi syö.

 

Antakaa syntini anteeksi

suusi huutaa tuskaa.

 

Kaikki on turhaa

älä paholaista uhmaa.

 

Sillä saatana sielusi saa

Et löydä jumalaa joka armahtaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

easy
very easy is your hell
if everything is in vain..

think of something that matters
and let it rot
theres your hell..

Helppo on kipu helvetin

Käyn sinne suorin askelin.

 

Sillä syntieni taakka,

lankeaa maahan saakka.

 

Kun yksi on kaksi ja kolmatta rakastaa. 

 

Vuosikaudet petoksella tuntee,

lopulta lankeaa.

 

Tiedettäköön että molempia rakastin.

 

Menetettyä en koskaan saa takaisin.

 

Mieluummin puhtaat tulet helvetin,

kun enää rakkautta kolmen ihmisen.


 
3 is more than 2
should you know it too?
or are you the one 4 ignore?

2 the one 4 third
raisin hell to be heard
ripping flesh to the gore...

 
 

Käyttäjän kaikki runot