Nimetön

Runoilija 7ec7f1bbc3cc5192ab1c3114f49e24e9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.11.2018 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko; aikuinen nainen, mutta teini. 
"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi"
 

Mä hymyilen ja flirttaan,
tanssin ja nauran.
Isken silmää ja kosketan.

Annan numeroni.
Kahdesti.
Seuraavan päivänä iloitsen kun minulle soitetaan.
Ja sitten minulle laitetaan tekstiviestiä.

Silti laitan Sinulle viestin,
toivon, että vihdoin ehdottaisit tapaamista.

Yöllä saan taas höpsön viestin.
Joltain ihan muulta kuin sinulta.
Jätän vastaamatta.

Ei yksikään noista muista,
Sinä vain,
saat oloni hassuksi.

Poistan nuo muut numerot puhelimestani.
Odotan Sinun heräämistäsi.
Toivottavasti en turhaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot