Nimetön

Runoilija 7ec7f1bbc3cc5192ab1c3114f49e24e9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.11.2018 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko; aikuinen nainen, mutta teini. 
"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi"
 

Sitä vaan kävelee ympäriinsä,
katselee maisemia, muita ihmisiä.

Hymyilee,
kun näkee kaksi ihmistä käsi kädessä.

Herkistyy,
kun saa tästä mieleensä muiston.

Irvistää sisäisesti,
kun muistaa miksi kyseinen muisto on menneisyyttä.

Pyyhkii kyyneleen poskeltaan,
kun tajuaa kaipaavansa uusia muistoja.

Ja kun mielessään assosioi ihmisiä, tilanteita, tunteita, muistoja,
liittää ne johonkin musiikkiin.

Sitten kuuntelee kyseistä musiikkia, jotta muistaisi tunteneensa jotain.

Sanoo kaikille jotain ihan muuta,
vaikka tietää valehtelevansa.

Tietää keksivänsä tekosyitä,
välttelevänsä tahallaan,
mukamas suojelevansa itseään.

Hetkittäin päästää itsensä irti,
unohtaa menneen.
Mutta odottaa edelleen salamaniskua,
sitä, jonka on joskus aiemmin tuntenut.

Odottaa jotain, jolla olisi avain mystiseen lukkoon.
Lukkoon, jonka on itse aktivoinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot