Kun aikuistuu

Runoilija 7ec7f1bbc3cc5192ab1c3114f49e24e9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.11.2018 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko; aikuinen nainen, mutta teini. 
"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi"
 

Kun aikuistuu,
oppii priorisoimaan asioita.

Kun aikuistuu,
miettii joskus kauemmaksikin.

Kun aikuistuu,
nukkuu enemmän.

Kun aikuistuu,
on pitkäpinnaisempi.

Kun aikuistuu,
ei ole maailman keskipiste, absoluuttinen totuus.

Kun aikuistuu,
itsenäistyy,
huolehtii raha-asioistaan,
siivoaa kodin joka viikko,
ostaa asunnon, auton ja koiran.

Tai ainakin yrittää niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

totta varmaan, unohtaa ei saa nuoruuttaan vaikka aikuistuu :)

 

Käyttäjän kaikki runot